Palvelut


Palvelut tarkoitettu niin yksityisille kuluttajille, kuin erilaisille yhdistyksille, seuroille ja ryhmille. Maksuvälineinä käy käteinen, lasku, smartum sekä ePassi.

tanja_pieniAikataulut kevät 2018

MAANANTAI
toiminnallinen lihaskuntotreeni välineillä

Tottijärven koulu, Opintie 1,
klo 18.30–19.30

KESKIVIIKKO
toiminnallinen lihaskuntotreeni oman kehon painolla 
Tottijärven koulu, Opintie 1,  klo 18.45-19.45   

Maanantain treenit tehdään vaihtelevasti eri välineillä, on mm. kahvakuulat, pienet käsipainot, hyppynaru ja liukuri. Välillä tehdään pelkällä kahvakuulalla treeniä ja oman kehon painolla.

Keskiviikon treeneissä tehdään oman kehon painolla sekä vastuskuminauhalla. Keskitytään myös enemmän venyttelyyn/kropan huoltoon.

Hinta lihaskuntotreeneissä sama 7 €/kerta tai 60 €/10 x kortti. Kortilla ei käyttöaikarajaa.

TORSTAI
kuntonyrkkeily
Sarkola, Vahalahden koulun liikuntasali, klo 19.00 – 20.15 Hinta 8e/kerta tai 70e/10xkortti.

Kuntonyrkkeilyn varustus, omat nyrkkeilyhanskat, rannesuojat sekä alusta. Aluksi on käytössä lainahanskoja

 

 LAPSILLE: Nyrkkeilykoulu alle 15 vuotiaille Sastamalassa, Vinkin Vapaa-aikakeskuksessa torstaisin klo 16-17.  Yhteistyössä Nokian Boxing Club. Hinta 125,-/kausi (sisaralennus, toinen puoleen hintaan) + 10e jäsenmaksu/vuosi. Varustus sisäkengät, kuntoiluvaatteet sekä vesipullo. Omat nyrkkeilyhanskat on hyvä hankkia jossain vaiheessa. Käytössä on lainahanskoja.

Perjantaisin nyrkkeilykoulu myös Tottijärvellä, koulun liikuntasalissa klo 17.45 -19.00. Hinta 100,-/kausi.

Lapsille lisäksi erilaisia liikuntakerhoja kouluilla oppilaille.


Yksilöohjaus

Teen ravinto-ohjausta yhdistettynä liikuntakokonaisuuteen tai keskitymme vain ruokavalioon. Käymme läpi ruokapäiväkirjan avulla ruokavalion laadun ja sisällön. Tästä etenemme asiakkaan tarpeen mukaan. Tapaamiset ovat 2 kertaa/kk tai 1 kertaa/kk.

Alkuun kuuluu n. 60–90 min keskustelu, ravinto ohjaus, kuntokartoitus/testit, liikuntasuunnitelma sekä harjoitusohjelma, hinta 110,- (+alv) ja tästä lähdemme etenemään asteittain tavoitteesta tavoitteeseen, kunnes olemme määränpäässä!

Yksilöohjauksen liikunta ohjauksen 4vko.n paketin hinta 140,- sis.  2 tapaamista/2 ohjattua treeniä, liikuntasuunnitelma, harjoitusohjelmat, ravintovalmennus. 4vko-paketti 100,- sis. 1 tapaaminen/1 ohjattu treeni, liikuntasuunnitelma, harjoitusohjelmat, ravintovalmennus. Hintoihin lisätään alv 24%.

Paketteja voidaan muokata asiakkaan tarpeen mukaan, jos nämä ei vastaa tarvetta.