Tanja


Tanja_mv_pieniOlen kuntoilu- ja ravintoalan yrittäjä Nokialta. 

Nyrkkeily on ollut aina rakkain harrastukseni. Se on erittäin monipuolinen laji, jossa käytetään koko kroppaa tehokkaasti sekä kehitetään paljon kestävyyttä ja lihaskuntoa – muuan muassa hapenottokyky, tasapaino ja lihasvoima paranevat.

Olen ohjannut nyrkkeilyä useamman vuoden niin lapsille, naisille kuin miehille:
• 8 – 11 vuotiaille junnuille nyrkkeilykoulua
• 10 – 15 vuotiaille junnuille kilpanyrkkeilykurssia
• aikuisille kuntonyrkkeilyä
• näkövammaisille kuntonyrkkeilyä

Nyrkkeilyssä käytettävää tekniikkaa ja harjoitusmuotoja hyödynnän myös ohjaamissani lihaskuntotreeneissä.

Kahvakuulatreenit tehdään pääsääntöisesti kahvakuulilla sekä kehonpainolla. Joskus käytämme myös mm. pieniä käsipainoja, kuminauhoja, voimapalloja sekä hyppynaruja. Paljon toistoja, pitkiä aikoja ja sykettä nostetaan kunnolla! Lihaskuntoliikkeitä tehdään kunnon poltteella! Pointtina on, että kaikki tekee oman kunnon mukaan ja jokainen saa varmasti hikeä irti PALJON!Lihaskuntotreeneissä tehdään vain oman kehonpainolla treeniä. Lisäksi venyttelemme ja availemme paikkoja vastuskuminauhoilla. Kaiken kuntoisille on mahdollisuus osallistua! Ikähaarukka on teineistä eläkeläisiin, joten kaikki rohkeasti mukaan. Vaihtoehtoliikkeitä löytyy aina, jos jokin tuntuu mahdottomalta.

Tarjolla on myös YKSILÖOHJAUSTA sekä RAVINTO-OHJAUSTA AMMATTITAIDOLLA!

Entinen ammattini on kokki, jota pystyn hyvin hyödyntämään ravinto-ohjauksissa. Työskentelin ravintola-alalla 15 vuotta, kunnes harrastuksestani tuli nykyinen ammattini. Nyt pystyn yhdistämään harrastuksen ja työnteon mikä on ihannetilanne.

Opiskelin Varalan Urheiluopistossa Liikunnan Ammattitutkinnon sekä Personal Trainer -lisenssin laajimmalla mahdollisella koulutuskokonaisuudella 2014 – 2015. Lisäksi minulla on vuosien kokemusta eri harrastuksista, useampi vuosi nyrkkeilyn ohjauksesta ja intohimo liikuntaan.

Suosin myös ulkoilua/ulkolajeja osaksi liikuntaa ja elämää. Ulkona puuhastelu parantaa kunnon lisäksi mieltä ja kroppa tarvitsee happea, puhdasta happea! Luonto on minulle yhtä tärkeä kuin liikunta.